otsikko1

Etsitkö tyylikästä ja mukavaa lomanviettopaikkaa?

Huhkaniemessä on mahdollisuus kokea entisajan tunnelmaa – helposti!

Leppoisaa elämää ja laatua arvostavalle tarjoamme menneen maailman tyylikkyyttä nykyelämän varustein, pääkaupunkiseudun tuntumassa, järven äärellä. Viihtyisässä pihapiirissä on erillisiä rakennuksia – funkishuvila ja pienempiä mökkejä. Valitse tarpeeseesi sopiva tai vaikka kaikki.

Vuokraatpa tilat perheesi tai ystäväpiirisi lomakäyttöön, yrityksesi tai yhteisön erilaisiin tilaisuuksiin, niin seurueellanne on mahdollisuus nauttia runsaista aktiviteeteista ympäristössämme.  Halutessanne räätälöimme teille mieleenpainuvan loma- tai virike-elämyksen. Voitte myös kiirehtimättä vain nauttia paikan hengestä ja luonnon kauneudesta.

Sydämellisesti tervetuloa rentoutumaan Kurkijärven rannalle Huhkaniemeen kaikkina vuodenaikoina!

 

Upea Huhkaniemi

Tervetuloa!

 

HUHKANIEMI
URON TILA

Nummijärventie 477
09120 Karjalohja

 

>  Googlemaps

Else, puh. 050 536 5457
Mervi, puh. 050 566 4106

Huhkaniemi(at)huhkaniemi.com

Ajankohtaista

Vapaita ajankohtia!

Heinäkuussa löytyy vielä vapaana ajankohta 6-13.7. Kysele myös elokuun vapaita! 0505365457 Else.

Muista kysellä myös tunnelmallisista laavuhetkistä ystäväpiirillesi tai työyhteisöllesi syys/talvi ajankohdaksi. 050 5664106 Mervi.

Laavun tunnelmaa!

laavu tuli

Tiesithän, että lisäpalveluumme kuuluu niin metsä- ja peltolaavujen käyttö kuin myös kokeile golfia rata ja ratsastus! 
>> Lue täältä lisää! 

Ympärivuotiset mökkeily- ja ratsastuslomat

Huhkaniemi ja Raution talli tarjoavat teille mahdollisuuden nauttia rentouttavasta mökkeilystä ja ratsastuksesta yhtä aikaa kaikkina vuodenaikoina. Voimme tarpeittenne mukaan räätälöidä teille leppoisan tai intensiivisen päivä-viikko tai viikonloppuleirin osaavilla hevosilla toivomallanne ryhmäkoolla. Myös tutustumisretki ratsastuksen saloihin onnistuu mukavien hevosten parissa. Tallilla on käytössä iso ulkoratsastuskenttä, sekä hyvin tilava maneesi. Muista kysyä myös firmanne Tyhy-päivä mahdollisuudesta ratsastuksen parissa!