otsikko1

Laavu ja Kai Lehtinen

 

Laavun tunnelmaa, kai lehtinen, metsä, tarina, näyttelijä, huvila, huhkaniemi, vuokraus, erä, tuli, loimu, tyhy Meiltä löydät tunnelmallisen kaksoislaavun metsän siimeksestä lammen rannalta, jossa onnistuu niin nuotioherkkujen kuin loimulohen teko, unohtamatta kunnon pannukahvia. Isännäksi tunnelmalliselle hetkelle on mahdollista saada tunnettu näyttelijä/ohjaaja Kai Lehtinen. Lehtinen on tunnettu mukaansa tempaavista tarinoistaan ja mielenkiintoisista keskusteluista ja nyt tarjoamme teille mahdollisuuden nauttia näistä kaikista! Tämä mahdollisuus syys-toukokuun välillä.

Tule ja vietä unohtumaton hetki jota varmasti muistelette vielä pitkään jälkeenpäinkin!

Kysy tarjous!

Laavun tunnelmaa, kai lehtinen, metsä, tarina, näyttelijä, huvila, huhkaniemi, vuokraus, erä, tuli, loimu, tyhy 

Metsälaavu tammi2020

kota ulkoa, laavu, metsälaavu, tulisija, tuli, vuokra, mökki, lohja, karjalohja, yöpyminen laavulla, makkara, grilli, loimulohi

Tervetuloa!

 

HUHKANIEMI
URON TILA

Nummijärventie 477
09120 Karjalohja

 

>  Googlemaps

Else, puh. 050 536 5457
Mervi, puh. 050 566 4106

Huhkaniemi(at)gmail.com

Ajankohtaista

Vapaita ajankohtia!

31.5-7.6, 7-14.6.2024, sekä elokuulla vapaita ajankohtia.

HUOM: Sähköpostiosoitteemme on muuttunut! huhkaniemi at gmail . com osoitteeksi.

Tavoitat meidät parhaiten puhelimitse 0505365457 Else.

Laavun tunnelmaa!

laavu tuli

Tiesithän, että lisäpalveluumme kuuluu niin metsä- ja peltolaavujen käyttö yrityksille kuin yksityisille, kuin myös kokeile golfia rata, latokaraoke ja ratsastus.
>> Lue täältä lisää! 

Ympärivuotiset mökkeily- ja ratsastuslomat

Huhkaniemi ja Raution talli tarjoavat teille mahdollisuuden nauttia rentouttavasta mökkeilystä ja ratsastuksesta yhtä aikaa kaikkina vuodenaikoina. Voimme tarpeittenne mukaan räätälöidä teille leppoisan tai intensiivisen päivä-viikko tai viikonloppuleirin osaavilla hevosilla ja toivomallanne ryhmäkoolla. Myös tutustumisretki ratsastuksen saloihin onnistuu mukavien hevosten parissa. Tallilla on käytössä iso ulkoratsastuskenttä, sekä hyvin tilava maneesi. Muista kysyä myös firmanne Tyhy/Tyky-päivä mahdollisuudesta palveluidemme parissa!